Posted on December 20, 2019

Nieuws van PAZ-Holandesa

Diverse nieuwsitems waaronder de operatie van 102 kinderen. Lees verder!

Posted on November 1, 2019

50 Waka Waka lampen

Dankzij deze lampen kunnen leerlingen hun opleiding veel beter volhouden, ook als de zon onder is gegaan. Stichting True Blue stelde er 50 ter beschikking met toezegging voor nog meer.

Posted on October 6, 2019

Video Kolewa

Bekijk deze video over het hoe Stichting Kolewa kinderen met schisis helpt.

Posted on August 4, 2019

Operatieweek schisis in Guatamala Tess Unlimited

Wederom een geslaagde operatieweek in Guatamala, waarbij schisis operaties zijn uitgevoerd. Bekijk deze video.

Posted on April 17, 2019

Nieuws van PAZ-Holandesa

Wederom een nieuwsbrief van PAZ-Holandesa: hun werk draagt veel bij aan het leven van zoveel kinderen in Peru.

Posted on February 8, 2019

Uganda & Stichting Interplast

Vanuit de sloppenwijken van Uganda komen veel patiënten met brandwonden. Stichting Interplast maakt verschil met voorlichting en het brandwondencentrum.

Posted on December 10, 2018

Operatieweek Interplast in Burundi

Deze video laat goed zien hoe complex en hoe geweldig het werk van Interplast is.

Posted on November 28, 2018

10 jaar TESS Unlimited

Wij feliciteren Tessa met de prachtige organisatie die ze heeft neergezet en de tomeloze inzet die daarvoor noodzakelijk zijn. Bekijk dit filmpje met een overzicht van haar werk.

Posted on September 4, 2018

PAZ-Holandesa opereert 50 kinderen

Lees deze nieuwsbrief van PAZ-Holandesa met nieuws over de operatie van 50 schisiskinderen en meer!