Posted on April 17, 2019

Nieuws van PAZ-Holandesa

Wederom een nieuwsbrief van PAZ-Holandesa: hun werk draagt veel bij aan het leven van zoveel kinderen in Peru.

Posted on February 8, 2019

Uganda & Stichting Interplast

Vanuit de sloppenwijken van Uganda komen veel patiënten met brandwonden. Stichting Interplast maakt verschil met voorlichting en het brandwondencentrum.

Posted on December 10, 2018

Operatieweek Interplast in Burundi

Deze video laat goed zien hoe complex en hoe geweldig het werk van Interplast is.

Posted on November 28, 2018

10 jaar TESS Unlimited

Wij feliciteren Tessa met de prachtige organisatie die ze heeft neergezet en de tomeloze inzet die daarvoor noodzakelijk zijn. Bekijk dit filmpje met een overzicht van haar werk.

Posted on September 4, 2018

PAZ-Holandesa opereert 50 kinderen

Lees deze nieuwsbrief van PAZ-Holandesa met nieuws over de operatie van 50 schisiskinderen en meer!

Posted on July 23, 2018

Nieuwsbrief Tess Unlimited

Er hebben dit jaar alweer 5 operatieweken plaatsgevonden waarin heel veel kinderen zijn geopereerd.

Posted on June 20, 2018

Video Babyhuis

Bekijk deze video over het hoe het Babyhuis kwetsbare moeders en hun kinderen helpt.

Posted on June 4, 2018

Video Interplast

Bekijk deze video over de operaties van Interplast.

Posted on February 7, 2018

Video Cafe des Artistes

Bekijk deze video over het goede werk dat Café des Artistes doet voor zieke kinderen. Even weer gewoon kind zijn..