nicoles huiskamer

 

Al vanaf haar 18e staat Nicole klaar voor kinderen, die het om welke reden dan ook, niet zo gemakkelijk hebben.

Zo is haar huiskamer uitgegroeid tot een opvang en coaching plek voor jongeren met Nicole in de rol van opvoeder, begeleider en therapeut. Nicole biedt met haar 25 jaar ervaring in hulpverlening en jongerenopvang een luisterend oor en geeft directe steun als er een (acute) hulpvraag is of noodopvang geregeld moet worden.

De Huiskamer is een waardevolle aanvulling gebleken voor hulpverlenende instanties en jeugdzorg. Naast Nicole zijn er verschillende mensen verbonden aan het project als docent, coach en vrijwilliger. Nicole geeft de jongeren training in communicatie, omgang en ontspanning. De jongeren gaan soms een dagje met Nicole mee naar een pretpark, bos, museum. Een paar keer per jaar wordt er een reis (voor jongeren die nooit op vakantie kunnen) georganiseerd.

Nicole geeft daarnaast aandacht aan het onderhouden van een zo goed mogelijke relatie met de ouders van de jongeren. Dat is voor de rust en het zo stabiel mogelijk houden van jongeren van wezenlijk belang. Tenslotte helpt ze ouders en jongeren belangeloos op weg in de zoektocht naar hulpverleners, artsen en PGB aanvragen met als doel zoveel mogelijk Logo-NHK3-3.pngjongeren een goede toekomst te bieden. True Blue denkt en werkt intensief met Nicole mee en ondersteunt dit mooie initiatief financieel.

www.nicoleshuiskamer.org

 

 

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide